Exercitii pentru slabit

exercitii pentru slabit

exercitii pentru slabit

Celulita a fost intotdeauna ceva neplacut si pentru femei cat si pentru barbati. Femeile incearca intotdeauna sa scape de celulita, iar prin exercitii fizice poti scapa usor si repede de aceasta. Exercitiile fizice sunt multe in multe imprejurari, iti pastreaza sanatatea si iti ofera si un corp frumos.

Mai jos voi prezenta 10 exercitii pentru a scapa de celulita si pentru a avea corpul dorit, cat mai frumos posibil. Rezultatele se vor vedea repede, daca faci exercitiile cum trebuie sa iti urmezi un program strict. Daca nu iti convin acestea, poti sa iti alegi unul dintre aceste exercitii pentru slabit recomandate de Slabescu.

Primul Exercitiu:

Fandarile sunt bune pentru a scapa de celulita. Facand in jur de 3 serii a cate 15 repetari vei avea rezultatele dorite. Fandarile sunt usor de facut, dar nu trebuie sa le faci rapid sau pana la epuizare. Trebuie facute cat mai usor, ca muschii sa lucreze.

Al 2-lea Exercitiu:

Aseazate pe podea pe partea dreapta si tinand o mana sub cap pentru sprijin, cealalta pune-o in pamant. Indoaie putin genunchii si ridica piciorul stang. Fa asta de 10 ori, 3 serii, in total 30 de repetari. Dupa asta schimba partea si fa acelasi lucruri cu celalalt picior.

Al 3-lea Exercitiu:

Stai in picioare pe varfuri, iar timp de cateva secunde incearca sa iti tii tot corpul incordat, adica muschii corpului. Dupa asta lasate pe calcaie. Repeta miscarea de 10 ori dupa care treci la alt exercitiu.

Al 4-lea Exercitiu:

Stand in picioare fa un pas in fata si stai in aceasta pozitie timp de 1 minut. Coapsa piciorului care se afla mai in fara trebuie sa fie paralela cu pamantul. Fa acest exercitiu de 20 de ori daca nu esti prea obosita, in caz ca numai rezisti poti sa te rezumi la 10-15 repetari.

Al 5-lea Exercitiu:

Stai jos in genunchi si sprijinati corpul de podea cu ajutorul coatelor. Intinde piciorul in spate pana atingi podeaua cu degetele. Dupa asta incearca sa ridici piciorul in sus cat de multi poti. Pret de cateva secunde ramai in pozitia asta, dupa care duci piciorul inapoi si repeti miscarea cu celalalt picior. Fa acest exercitiu de 20 de ori, cate 10 repetari pentru fiecare picior.

Al 6-lea Exercitiu:

Stai in picioara si lasa-te usor in jos ca si cum ar trebui sa te ajezi pe un scaun. Cand ajungi sa formezi un unghi de 90 de grade stai asa 5 secunde, muschii fesieri fiind incordati. Repeta miscarea pana cand te simti destul de obosita si numai rezisti.

Pentru a reveni aparitia celulitei trebui sa aflati care sunt cauzele ei, pentru a sti sa ne ferim de ea. Un regim alimentar nepotrivit ca excesul de dulciuri, grasimi, alcool sau tutun. O viata in care avem grija ce manancam ar trebui sa fie ferita de celulita. Aparitia celulitei poate fi cauza si de unele dereglari hormonale. Dereglarile sexuale pot aduce si ele la aparitia celulitei. Aceste dereglari apar in general ca un efect advers la folosirea contraceptionalelor. Daca stiti ca aveti problem cu circulatia sagvina ar trebui sa va asteptati si la celulita, pentru ca in unele cazuri poate aparea din acest motiv.

You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress