Scapa de celulita prin Tae-Bo si patinaj

tae bo - scapa de celulita

Scapa de celulita prin Tae-Bo si patinaj

, astfel incat apeleaza la felurite tratamente, care mai de care mai nesanatoase si toxice pentru organism. Totusi, pentru a scapa de celulita exista o multime de metode simple si care nu implica nici un fel de toxine.

Mai exact, sportul este cel care va poate ajuta sa scapati de celulita. Diintre acestea, patinajul si Tae-Bo sunt doua metode mai mult decat eficiente. Incercati-le si nu veti regreta ca ati facut-o.

Tae-Bo are programe special concepute pentru tonifierea musculaturii bratelor, abdomenului, posteriorului sau picioarelor. Deasemenea, majoritatea programelor Tae-Bo sunt special realizare pentru zonele care sunt mai greu de lucrat. Pe langa faptul ca ajuta la eradicarea excesului de celulita, Tae-Bo este categoric un exercitiu cat se poate de energizant si amuzant. Deasemenea, o ora de Tae-Bo te ajuta sa pierzi dublul caloriilor pe care le-ai pierde intr-o ora de aerobic.

Pe langa Tae-Bo, asa cum am spus si mai sus, aspectul de celulita poate fi redus si prin patinaj. Patinajul implica folosirea unor anumiti muschi, astfel incat aspectul de coaja de portocala din anumite zone ale corpului va fi distrus imediat. Intr-o ora de patinaj puteti arde pana la 420 de calorii, astfel ca o ora de patinaj, merita pentru inceput tot efortul. Dupa cateva iesiri la patinuar insa, garantez ca activitatea va deveni o placere.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress