Slabeste pe ritmuri latino

zumba fitness

zumba fitness

Slabitul este astazi un tel pe care isi doresc sa il atinga majoritata femeilor. Ei bine, pentru a slabi eficient si fara sa va afectati si sa va imbolnaviti organismul, puteti sa apelati la fitness.
O noua tehnica de fitness este urmata astazi de foarte multe persoane care doresc sa capete forme de invidiat. Fitness care imbina dansul de origine latina cu miscarile sportive adica zumba fitness. Aceasta modalitate pentru slabit a aparut in anii 90 insa atunci nu a fost utilizata de foarte multe persoane. In prezent insa se bucura de un real success deoarece exercitiile pe care trebuie sa le urmati sunt extrem de simple, fiind chiar distractive.
Acest tip de fitness a fost creat de catre un instructor de aerobic pe nume Beto Perez. Intr-o sesiune de aerobic la care a uitat sa aduca cd-ul cu muzica, Perez a fost obligat sa recurga la improvizatie si sa ofere clientilor noi miscari care sa se potriveasca cu muzica latino, singura pe care o avea la dispozitie.
Acest tip de fitness a fost adoptat mai intai de catre Columbia. Mai apoi s-a bucurat de un real success in SUA iar in prezent este un pachet de exercitii cunoscute in toata lumea.
Miscarile sunt simple dar foarte eficiente. Zumba este ideala pentru a va da forma dorita corpului dumneavoastra. Prin exercitiile bazate pe dans veti arde mult mai rapid caloriile si veti lucra muschii picioarelor, abdomenului si bratelor. Deasemenea va veti intari inima.
Daca nu stiti sa dansati latino asta nu inseamna ca trebuie sa va speriati de aceasta provocare. Veti prinde miscarile din mers si va veti distra in timp ce fara sa va dati seama de efort, veti slabi.
Daca doriti sa urmati acest tip de fitness, atunci tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti la un centru sportiv unde sa invatati toate miscarile si sa va tonifiati corpul!

You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress