Slabeste usor chiar daca e primavara !

Slabeste primavara

Slabeste primavara

Primele zile de primavara sunt cunoscute ca fiind cele mai periculoase dintr-un anume punct de vedere:  sunt cele mai capricioase, iar cei ce indraznesc sa iasa sumar imbracati sau cei cu un sistem imunitar mai slab, racesc cu siguranta.

Totusi, primele zile de primavara sunt zilele in care o buna parte dintre oameni se decid ca ar fi cazul sa inceapa sa arda kilogramele de grasime acumulate in timpul iernii. Astfel, incep sa faca jogging in parcuri si pe strazi, incep sa renunte la anumite tipuri de mancare. Problema principala e faptul ca vremea capricioasa isi spune cuvantul, iar cei mai multi oameni racesc inca din primele zile ale lui martie.

Exista vreo cale care sa va ajute sa slabiti fara sa va raciti?

Sigur!

Sau cel putin, exista o metoda care va face … ca sansele de a raci sa fie drastic reduse.

Trebuie sa stiti ca e totul o chestiune de imunitate. De regula, sedentarismul si proasta alimentatie fac ca sistemul imunitar sa nu fie eficient. Din fericire, simplul efort aerobic sau anaerobic va face ca productia de anticorpi sa fie repusa in functiune, in incercarea corpului de a se proteja de eventualii virusi. E un mecanism natural automat, destul de eficient am zice noi.

De aceea, inainte de a face jogging, cel mai bine este sa incepeti sa frecventati o sala de fitness si eventual, sa faceti ceva cardio (a se citi aerobic) pe aparatele pentru cardio din orice sala care se respecta: benzi eliptice, steppere, biciclete, etc.

In acelasi timp, puteti sa incepeti sa consumati citrice (nu prea multe, intrucat va pot crea probleme stomacale), ginseng si un complex de vitamine si minerale, combinatie menita sa va asigure “siguranta” in primele zile de antrenament.

Inca ceva: daca de regula se recomanda ca jogging-ul sa fie facut fie dimineata pe stomacul gol, fie seara, inainte de culcare, in masura in care programul v-o permite, incercati sa mergeti la alergat doar pe timpul zilei, insa nu dimineata sau seara. De ce? Pentru ca temperaturile scad foarte mult in aceste perioade, iar transpirati fiind, aveti sanse foarte mari sa raciti, chiar si cu toate masurile de siguranta pe care vi le luati.

You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress